На фона на хиляди загиващи и фалиращи бизнеси!  Наглост и

...
На фона на хиляди загиващи и фалиращи бизнеси!  Наглост и
Коментари Харесай

В НАП си раздадоха 30 милиона лева бонуси

На фона на хиляди загиващи и фалиращи бизнеси! 

Наглост и главозамайване! В страната на мафията за медицински хеликоптер пари няма, само че за „ награди и бонуси “ на послушните чиновници крепящи властта на мафията постоянно пари има без значение дали е рецесия, или не! В условията на коронакризата хиляди българи изгубиха работата си, хиляди бизнеси изнемогват и умират, стотици хиляди се чудят по какъв начин да оцелеят финансово, но  за всякакви „ членове “ на разнообразни комисии, администрация и държавни хранилки бонуси и „ мазнинка “ има, както се показва Вожда с Джипа. Той цялостни чекмеджетата, те пълнят джобчетата, а българите към този момент повече от 10 години са най-бедната, болна и изчезваща нация в Европа. И най-корумпираната страна в Европа.

Получихме документи, че единствено за 2020г. НАП са си раздали бонуси, или както те са го дефинирали „ спомагателни хонорари за реализирани резултати “ в размер на над 30 МИЛИОНА ЛЕВА, пишат от гражданско движение БОЕЦ.

Документите са подписани от шефката на НАП, Галя Димитрова и са получени по Закона за достъп до социална информация. След като БОЕЦ осъдихме няколко пъти приходната организация, към този момент не смеят да ни отхвърлят достъп, допълват от придвижването.

Сумата е голяма и на фона на най-тежката рецесия за жителите и бизнеса от десетилетие обвързвана с епидемията от ковид, е меко казано скандална! Това е невъобразима безочливост.  Само в централното ръководство на НАП раздадените бонуси са за над ДЕСЕТ МИЛИОНА ЛЕВА!  НАП са се самонаградили с десетки милиони за „ реализирани резултати ”! Абсолютна подигравка с българските жители! Една година Галя Димитрова и НАП „ ревизират “ сигнала на БОЕЦ за Къщата в Барселона на любовницата на Бойко Борисов и пазят омертата на мафията за това закононарушение и по тази причина им плащаме и БОНУСИ – НАГРАДА за цялата тази скотщина! Няма такива наглеци! В същото време НАП отказват да ни отговорят в какъв размер са получените бонуси от изпълнителният непосредствено –Галя Димитрова! Голяма загадка е очевидно.

Тази информация става обществена и на фона на митингите на бизнеса – ресторантьори, бармани, затворени без действителна поддръжка и отбрана в рецесията!

24 лв. дневно за работещите изгубили работата си, които даже не си получават компенсациите и 25 лв. на ден  единствено за бонуси за чиновниците на Централно управление на НАП, настрана си получават постоянно и заплатите, които са много над междинната за страната!  Това е отношението на ръководещата ни мафия – „ мазнинка “ за прислужниците им и насмешка за тези, които работят и им заплащат заплатите – „ те не са приоритет “!

РАЗБИРАТЕ ЛИ КАКВО Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) КАЗВАМЕ, единствено премиите, които са си раздали в НАП за всеки ден от 2020г. са повече от компенсациите за работещите хора останали без работа поради рецесията – 6100 лева на човек бонуси в Централно управление на НАП! Познавате ли някой бачкатор, или работещ човек изгубил работата си поради рецесията и малоумието на ръководещите, който е получил такова обезщететние? И това са им само бонусите, плюс заплатите, които са приблизително към 30 000 лева годишно.

Прилагаме отговора на Галя Димитрова – изпълнителен шеф на НАП:

На тази поредна безочливост може да се отговори единствено по един метод – НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА БОРИСОВ И ПРАВИТЕЛСТВОТО НА МАФИЯТА И НАГЛИТЕ!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР